Mutari/Relocari sedii firme

 Mutari/Relocari sedii firme

Stim cat de anevoiasa este o mutare! Din acest motiv va putem ajuta cu relocarea sediului firmei dumneavoatra.

Serviciile noastre de transport mobila si alte obiecte se desfasoara in conditii de maxima siguranta deoarece avem in dotare folie cu bule de aer, folie protectoare,  cartoane, chingi, etc. iar soferii nostrii sunt profesionisti cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, avand  atestate speciale pentru marfa.

Este bine sa ne anuntati cu o zi sau chiar doua zile inainte pentru a vedea daca avem masini disponibile la data respectiva.

Ne puteti contacta atat pe adresa de mail office@safetrans-distribution.ro, cat si la numerele de telefon 0727337090 si 031/421.33.84  pentru a va putea lamuri in privinta detaliilor pe care doriti sa le aflati.

Cu cat ne dati toate detaliile necesare cu atat putem veni cat mai prompt in sprijinul dvs.

Un alt aspect important de retinut este faptul ca masinile noastre au o capacitate de 14 mc cu o lungime de 3600 mm, 1850 mm latime si 1950 mm inaltime si 17 mc cu o lungime de 4650mm, 1950 mm inaltime si 1850 mm latime.

Preturile noastre sunt accesibile si difera in functie de numarul de camere, etajul de la care se cara mobila, numarul curselor efectuate si numarul de kilometrii efectuati (in cazul curselor din tara).

Pentru a nu pierde timp si pentru ca dvs sa beneficiati de un prêt cat mai bun, este important ca mobila si celelalte obiecte sa fie deja pregatite la usa in momentul cand noi ajungem la dvs.